dissabte, 18 d’octubre del 2014

V Jornades Naturalistes de La Roca del VallèsL’anterior cap de setmana, 11 i 12 d’octubre, es van realitzar les V Jornades Naturalistes de La Roca del Vallès.

El dissabte, tot i que va començar emboirat, a primera hora ja hi havia el primers participants a les jornades.La primera activitat era l’anellament científic, que es va realitzar fins les 14:00h del migdia. Es van capturar diverses espècies d’ocells; cuereta torrentera, cadernera, rossinyol bord, boscarla de canyar, etc. però l’espècie estrella per als participants va ser el blauet dels que van poder anellar tres exemplars diferents.
A mig matí va sortir el sol amb força i vam començar les activitats amb els més menuts,  un taller de reciclatge d’ampolles de plàstic que acabaven convertides en meduses i peixos i un petit joc d’observació d’ocells del Mogent des d’un “hide”.

A més, durant tot el matí es podien adquirir productes de Nat-Mogent (plantes autòctones, samarretes, caixes-niu...)
A les 18:00h de la tarda, el Dr. Martí Boada va fer una conferència al centre cultural amb el títol del Mogent a la Calma.
Finalment, diumenge, tot i la previsió de pluja, vam fer una excursió guiada per el marge dret del riu Mogent, on vam poder veure diferents espècies d’ocells, rastres de mamífers, amfibis i algunes espècies d’insectes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada